Mijn Account

Search
Close this search box.

Stress bij Dieren

Alles tegen Stress bij Dieren!

De sleutel tot het onderbewustzijn

RelaxoPet PRO-ontspanningstrainers voor dieren kunnen bestaande programma’s in het onderbewustzijn van het dier letterlijk opnieuw ontwerpen door negatieve verwachtingen te verwijderen en de destructieve patronen te vervangen door positieve. De geïntegreerde luidspreker belooft een geweldig surround-geluid.

Overzicht van de RelaxoPet PRO dierenontspanningstrainer:

  • surround-geluid
  • Geïntegreerde geluidsgolfelektronica
  • Hoorbare en onhoorbare geluidsgolven
  • 15 instelbare volumeniveaus
  • Hoogwaardige LI-batterijtechnologie | draadloze
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Een breed scala aan toepassingen

Ontwikkeld door professionals voor professionals

In tegenstelling tot mensen ontspannen dieren zich op verschillende manieren. RelaxoPet PRO dierenontspanningstrainer is de innovatief beschermde alles-in-één oplossing voor snelle diepe ontspanning op basis van de nieuwste, frequente (subliminale) trillingen voor verschillende diergroepen in een compact ontwerp.

Alle RelaxoPet PRO-ontspanningstrainers voor dieren zijn praktisch, draadloos, onafhankelijk van een stopcontact en kunnen worden gebruikt in een breed scala aan situaties met een breed scala aan gedragsproblemen en stress zonder enige bijwerkingen en zijn ontwikkeld in meer dan 5 jaar onderzoek en ontwikkeling in nauwe samenwerking met dierenartsen, fokkers en eigenaren van dieren.

Gezonde wereldstructuur RelaxoPet PRO

RelaxoPet PRO dierontspanningstrainer is de ideale oplossing om de hersenen en de daarin opgeslagen stressreactie op een voor het dier nauwelijks waarneembare subtiele manier te beïnvloeden – ook preventief. Het is een compacte geluidsmodule die zorgt voor diepe ontspanning met frequentietrillingen.

Relaxopet Easy Hond/Kat

 84,75

De Relaxopet Easy Dog/Cat helpt uw huisdier ontspannen bij stressvolle situaties. De Relaxopet is namelijk speciaal ontwikkeld voor honden en katten en zendt zowel hoorbare als niet bewust waarneembare frequente (voor de dieren samengestelde) geluidsgolven uit. Deze combinatie zorgt voor een ontspannen en kalmerend effect bij uw hond of kat. Relaxopet Easy Dog/Cat is in samenwerking met dierenartsen, gedragstherapeuten en fokkers ontwikkeld.

Artikelnummer: 4260414550072 Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

De Relaxopet Easy Hond/kat

De Relaxopet Easy Hond/kat helpt uw huisdier ontspannen bij stressvolle situaties. De Relaxopet is namelijk speciaal ontwikkeld voor honden en katten en zendt zowel hoorbare als niet bewust waarneembare frequente (voor de dieren samengestelde) geluidsgolven uit. Deze combinatie zorgt voor een ontspannen en kalmerend effect bij uw hond of kat. Relaxopet Easy Hond/kat is in samenwerking met dierenartsen, gedragstherapeuten en fokkers ontwikkeld.

Zet de Relaxopet Easy in bij stressvolle situaties voor uw hond of kat, zoals bijvoorbeeld bij onweer, vuurwerk, verandering in omgeving, een dierenartsbezoek, vliegreizen of autoritjes. Dankzij het formaat is de Relaxopet overal te plaatsen en bovendien gemakkelijk mee te nemen; het werkt namelijk op een gentegreerde lithium-ion batterij. Deze batterij is gemakkelijk te laden in maximaal 90 minuten dankzij de bijgeleverde USB-oplaadkabel. Met behulp van de bijpassende tas is uw Relaxopet Easy onderweg of op vakantie goed beschermd. Gun uw hond of kat rust en ontspanning in stressvolle situaties met de Relaxopet Easy Hond/kat!

Relaxopet Easy Hond/Kat

Gebruiksaanwijzing

Laat uw hond of kat eerst enkele dagen wennen aan het geluid en gebruik de Relaxopet Easy alleen bij stressvolle situaties. Op deze manier raakt je huisdier niet gewend aan de Relaxopet Easy en wordt het rustgevende effect gegarandeerd. Zet de Relaxopet ongeveer 30 minuten voor de stressvolle situatie aan. Na 240 minuten (4 uur) wordt het apparaat automatisch afgesloten.

Afmetingen

Diameter: 6 cm
Hoogte: 5,5 cm

Technische data

5V DC, 500 mA

Luidspreker
4 Ohm, 3W

De Relaxopet Easy Dog/Cat wordt geleverd inclusief een USB-kabel en handleiding.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Relaxopet Easy Hond/Kat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *