Mijn Account

Stress bij Dieren

Alles tegen Stress bij Dieren!

Welkom bij Stress bij dieren! Ben jij opzoek naar ontspanning voor jouw dier? Dan ben je op de juiste webshop aangekomen.

Stress bij dieren Wie zijn wij?

Mijn naam is Kevin van Meurs. Ik ben altijd ambitieus en gedreven geweest en het ondernemerschap zit in mij. Ik heb er altijd van gedroomd om op een dag mijn eigen bedrijf te kunnen beginnen. In 2020 heb ik van deze droom werkelijkheid gemaakt. Ik ben toen van start gegaan met het opbouwen van mijn eigen webshop: Stress bij dieren.

De missie van mijn bedrijf is het bieden van een fijne en veilige omgeving voor huisdieren en hun baasjes. Sommige dieren kunnen namelijk snel gespannen zijn of kunnen snel schrikken van geluiden uit de omgeving. Dit is voor het dier niet fijn en ook voor jou als baasje niet. Je zou je dier graag willen helpen, maar hoe kan dat? Op deze webshop is er een ruim aanbod van verschillende soorten producten die dieren helpen te ontspannen. Neem dus snel een kijkje naar de producten die ik verkoop.

kat

Mocht je vragen hebben over een bepaald product of meer informatie willen, dan help ik je graag! Stel je vraag via de chat of via een contactformulier.

 

Ik wens jou en je dier een ontspannen dag verder.