Feliway Classic spray 60ml

€29,50
Beschikbaarheid: Op voorraad (99)
Levertijd: 1-3 dagen

Productinformatie:

FELIWAY CLASSIC is een kopie van het kateigen kopjesferomoon. Dit feromoon komt van nature vrij wanneer katten hun kopje langs meubels, deurposten of jouw benen wrijven. Katten laten deze feromonen achter in de omgeving waar zij zich prettig voelen. Hiermee markeren zij hun territoriale grenzen en geven zichzelf en de andere katten in huis een geruststellende boodschap.

Wanneer katten stress ervaren zullen ze deze geruststellende boodschappen niet verspreiden, maar ongewenst gedrag vertonen, zoals krabben, sproeien, overmatig hun vacht likken, verstoppen of minder eten. Katten zijn gevoelig voor veranderingen in hun omgeving. De producten van FELIWAY verspreiden het kateigen kopjesferomoon en helpen katten zo op een natuurlijke wijze omgaan met stressvolle situaties en voorkomt/vermindert ongewenst kattengedrag.

De FELIWAY CLASSIC spray helpt om reizen en bezoekjes aan de dierenarts minder stressvol te maken en helpt problemen zoals krabben en sproeien te voorkomen/verminderen.

Advies:

Voor lokaal gebruik bij sproei- en krabmarkeringen: Voor gebruik de fles schudden en spray FELIWAY 1 keer per dag (8x sprayen) op de betreffende plek om opnieuw sproeien of krabben te verminderen. Minimaal 14 dagen volhouden indien gebruik voor sproeien en krabben.
Bij gebruik in het reismandje: Spray FELIWAY in alle hoeken van de mand. Alcohol 15 min laten verdampen vooraleer je de kat aan de reismand blootstelt.
Werkt 4-5 uur. Daarna de behandeling herhalen.

Waarschuwing:

FELIWAY CLASSIC spray nooit direct op het dier toepassen!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen