Mijn Account

Stress bij Dieren

Alles tegen Stress bij Dieren!

Wist je dat?

Een zogende moederhond produceert een feromoon, het zogenaamde Dog Appeasing Pheromone, of kortweg moederferomoon, gedurende 3 tot 5 dagen na de geboorte van de pups. Dit feromoon is een geruststellende boodschap en helpt puppy’s te kalmeren en gerust te stellen. Het geeft een sterk gevoel van veiligheid en comfort. De geruststellende eigenschappen van dit feromoon blijven behouden als honden volwassen zijn. Dit alles zit in Adaptil module verwerkt.

HOE WERKT ADAPTIL?

ADAPTIL is een kopie van het Dog Appeassing Pheromone en helpt zowel puppy’s als oudere honden omgaan met nieuwe en stressvolle situaties. Wanneer de feromonen worden verspreid door de ADAPTIL producten, geeft dit hetzelfde sterke gevoel van veiligheid en comfort dat de hond kreeg in het nest bij zijn moeder.

ADAPTIL-Junior

ADAPTIL VOOR PUPPY'S

Met behulp van de geruststellende boodschap helpt  ADAPTIL Junior puppy’s om zich bij hun nieuwe familie net zo vertrouwd en veilig te voelen als in het nest bij hun moeder. ADAPTIL Junior bevordert een betere socialisatie en helpt puppy’s te ontwikkelen tot zelfverzekerde, evenwichtige volwassen honden.

Calm Verdamper

De Calm Verdamper is zeer geschikt als een hond regelmatig wordt geconfronteerd met spannende situaties, meestal binnenshuis.

Transport Spray

De Transport Spray kan helpen je hond te kalmeren tijdens het reizen. Spray hiervoor 8 spuitjes in de reismand, op het dekentje of direct in de auto. Spray eventueel opnieuw na 4-5 uur. Wacht ongeveer 15 minuten voordat je de hond in de buurt van het ingesprayde gebied laat komen. Spray nooit rechtstreeks op de hond of in de reismand of auto als de hond erin zit.

Calm Halsband

De Adaptil Calm Halsband is zeer geschikt als een hond regelmatig wordt geconfronteerd met spannende situaties, zowel binnenshuis als buitenshuis.

Wist je dat?

  • De Verdamper bestrijkt een gebied tot 70m2
  • Zorg ervoor dat de verdamper aan alle kanten genoeg ruimte heeft om te verdampen. Plug de verdamper daarom ook niet onder planken of achter deuren, gordijnen en meubels. Een vrije ruimte van minimaal 1,20 m boven de verdamper wordt aangeraden