Adaptil Transport spray 60ml

€27,75
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

Productinformatie:

Een zogende moederhond produceert een feromoon, het zogenaamde Dog Appeasing Pheromone, of kortweg moederferomoon, gedurende 3 tot 5 dagen na de geboorte van de pups. Dit feromoon helpt puppy’s te kalmeren en gerust te stellen. Het geeft een sterk gevoel van veiligheid en comfort.
Honden herkennen dit feromoon hun gehele leven, waardoor het ook op oudere honden een geruststellend effect kan hebben. Het is ADAPTIL gelukt om dit feromoon na te maken. Wanneer dit feromoon wordt verspreid door de ADAPTIL TRANSPORT spray geeft dit hetzelfde sterke gevoel van veiligheid als in het nest bij de moeder. Studies hebben aangetoond dat honden die in contact komen met dit feromoon makkelijker en sneller leren en beter om kunnen gaan met stressvolle situaties.

ADAPTIL TRANSPORT biedt ondersteuning bij reisangst en is daarnaast ook ideaal in te zetten in de hond zijn veilige haven tijdens bijvoorbeeld de vuurwerkavond.

De werking is klinisch bewezen en wordt aanbevolen door dierenartsen. De spray werkt 4-5 uur. Daarna de behandeling herhalen.

Advies:

Voor lokaal gebruik. Voor gebruik de fles schudden.
Bij gebruik in de auto: Spray ADAPTIL transport in alle hoeken van de bench of op de plek van de hond in de auto. Per behandeling 8x sprayen. Alcohol 15 min laten verdampen voordat je de hond aan de bench/auto blootstelt! Werkt 4-5 uur. Daarna de behandeling herhalen.
Ook geschikt voor in zijn veilige haven tijdens spannende evenementen, zoals drukke feestjes en Oud en Nieuw.

Waarschuwing:

ADAPTIL Transport spray nooit direct op het dier toepassen!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen